Hammaskeijut
 

Meidän tarinamme

Hammaskeijut on vuonna 1995 perustettu kahden hammaslääkärin ja kahden hammashoitajan pieni kodinomainen vastaanotto Helsingin Töölössä. Olemme yksityinen yritys emmekä kuulu hammashoitoketjuihin.

Olemme toimineet yhdessä työkavereina ja työpareina jo vuosia, mikä vaikuttaa vastaanottomme rentoon ja iloiseen ilmapiiriin. Tunnemme potilaamme ja potilaamme tuntevat meidät.

Toiminta-ajatuksemme on helppo lähestyttävyys, henkilökohtainen, ystävällinen ja laadukas palvelu sekä mahdollisuus päästä nopeasti hoitoon.

hammaskeijut_töölö

Johanna_leppänen

Johanna Leppänen

Olen valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 1989 ja työskennellyt siitä lähtien yksityishammaslääkärinä. Perustin Hammaskeijut Oy:n Töölöön vuonna 1995.

Potilaiden kohtaaminen on työssäni antoisinta. Psykologia kiinnostaa minua ja hoidan mielelläni myös pelkopotilaita. Olen suorittanut psykoterapeuttiset valmiudet- opintokokonaisuuden. Vapaa-ajallani luen kirjoja ja pelaan tennistä. Olen suorittanut Asahi terveysliikunnan ohjaajakoulutuksen.


 
 
mikkonen

Marja Mikkonen

Valmistuin hammaslääketieteen lisensiaatiksi vuonna 1988 Helsingin Yliopistosta. Vuodesta 1991 olen toiminut yksityishammaslääkärinä ja tällä hetkellä pidän omaa vastaanottoa Hammaskeijuissa Töölössä.

Työn ohella opiskelen funktionaalista lääketiedettä ja ravitsemusta; olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta yksilön terveyteen ja sairauteen. Harrastuksiini kuuluu liikunta eri muodoissa, mieluisimpina koripallo ja asahi. Valmistuin asahi-ohjaajaksi 2016.


 
 
katikoskinen

Kati Koskinen

Valmistuin lähihoitajaksi 1998. Olen työskennellyt Johannan työparina Hammaskeijuissa vuodesta 2003. 

Olen iloinen kahden lapsen äiti. Vapaa-ajalla tykkään liikunnasta eri muodoissa. Myös kokkaaminen & lukeminen ovat mielekästä tekemistä.

 
 

saritakala

Sari Takala

Valmistuin hammashoitajaksi vuonna 1991. Olen työskennellyt Marjan kanssa vuodesta 1992 ja Hammaskeijuissa vuodesta 2006.

Harrastukseni ovat kuntosalilla käyminen ja koiran kanssa ulkoilu.